Werkwijze

De basisopzet van onze werkwijze is duidelijke en heldere communicatie en ook het grote geheel op een afstand te bekijken door ooit bepaalde facetten anders te benaderen.

Een project begint met een vrijblijvend gesprek bij u in de tuin waarin we het uitvoerig hebben over allerlei zaken voor nu en in de toekomst; dit kost weleens wat tijd maar dan weten we allebei waar we aan toe zijn en is er duidelijkheid. Dit wordt dan vertaald in een nette schets en/of offerte.

Ook tijdens het werk wordt u erbij betrokken om zo tot een goed eindresultaat te komen; liever tijdens het werk de boel aanpassen of het toch net even anders doen in plaats van achteraf toch niet zo tevreden zijn: het beoogde eindbeeld moet 100 % blijven.

 ‘Als het niet goed is zijn wij nog niet klaar want alleen goed dat telt’

Bij de aanleg van een tuin, hoe groot of hoe klein ook, is alles in eigen beheer. Wij regelen het totale project en u heeft er geen omkijken naar. We doen heel veel zelf maar mochten we iets niet zelf kunnen dan schakelen we mensen uit ons netwerk in om het voor ons te doen. Voorop staan kwaliteit en duurzaamheid; geen klussen uitvoeren welke niet binnen het kennisbereik of certificering vallen.

Prioriteiten stellen is ook belangrijk in de beginfase van de aanleg van uw tuin want het is tenslotte een aankoop waar u dagelijks door heen gaat lopen en tegenaan gaat kijken:

  1. Optisch (allereerst moet u er zich prettig bij voelen als u er doorheen loopt en naar kijkt)
  2. Praktisch (daarnaast moet het geheel prettig en efficiënt voor u zijn)
  3. Financieel (als laatste moet het ook nog te betalen zijn voor u)

Als aan deze ‘voorwaarden’ is voldaan dan kunnen we elkaar de hand schudden en gaan we beginnen met het project.

Onze werkwijze is er op gericht om bijvoorbeeld geen losse kabels meer te zien bij oplevering zodat we kunnen zeggen: “Alstublieft; hier is uw totaal afgewerkte en gebruiksklare tuin. Veel plezier de komende jaren!”